Vattenmassage

Torr vattenmassage •

Om oss

Ett företag med lång erfarenhet av hälsa och livsstil

Ända sedan Sol och Massage i Stockholm AB grundade 2008 har vi verkat för att förbättra människors hälsa på ett holistiskt plan och hjälpa dem att förändra sin livsstil till en som är mer hälsosam för både kropp och själ. Via en tysk produkt som utvecklades redan på 1970-talet har vi hjälpt en stor mängd människor till ett bättre liv. Genom ett koncept som kombinerar massage, vatten och värme upplever våra kunder en djupt avslappnande och välgörande effekt som påverkar hela kroppen.

Vattensängen – en unik produkt

Produkterna som vi använder på Sol och Massage i Stockholm AB utvecklades under 1970-talet av en tysk solarietillverkare. Tanken med maskinen var att den skulle efterlikna det framgångsrika franska konceptet där en person riktade en slang under vattenytan mot en patient. Vattenstrålen fick en masserande effekt och vattensängen, som blev en stor succé, var född. Maskinen har sedan dess utvecklats till att göra i princip samma sak, fast utan personal och vatten.

Djupgående våtmassage – utan vatten

När du genomgår en torr våtmassage behöver du varken bli blöt eller klä av dig. Under en behandling ligger du i dina vanliga kläder på en mjuk gummiduk som sätts i rörelse med hjälp av vatten som strömmar under den. I kombination med massage och värme får du en optimal muskelavslappning och återhämtning.

Vi brinner för att få människor att må bättre och därför är vi stolta över att kunna erbjuda torr våtmassage.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en leverantör av en vattenmassagesäng. Produkten erbjuder återhämtning och avkoppling.

  Adress:
  Box 5006
  121 05 Johanneshov

  Telefon:
  010-195 60 34

  E-post:
  offert@vattenmassage.se

  Orgnr:
  556358-7053

OM OSS

När du söker efter en leverantör av en vattenmassagesäng. Produkten erbjuder återhämtning och avkoppling.

Vattenmassage.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Sol och Massage i Stockholm AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 5006
121 05 Johanneshov

010-195 60 34

offert@vattenmassage.se

Orgnr:
556358-7053