Vattenmassage

Torr vattenmassage •

Hyra vattenmassagesäng

Hos oss har du möjlighet att hyra vattenmassagesäng under en längre eller kortare period. Du kan välja att hyra under 24 månader eller leasa produkten från 24 upp till 60 månader. Frakt och montering ingår i vårt paket när du hyr. När du anlitar oss kan vi även ta hand om service och reparationer. Till oss vänder sig kunder för att ta del av en produkt för torr vattenmassage som är efterfrågad och som ger snabb avkastning.

Vi erbjuder trygg uthyrning eller leasing av vattenmassagesäng

Hos Hydrojet finner du en en avancerad produkt som kan utföra individuella behandlingar som lagras på chipcard, rfid tags eller i ett programbibliotek. När du tar dela av vårt erbjudande kan du vara säker på att få en säker produkt som har tagits fram av en tillverkare med mycket gott renommé. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig helt nöjd med valet av oss, och därför är vi tillgängliga för att se till att produkten för vattenmassage fungerar som den ska. Vi ser naturligtvis även till att du får en introduktion vid leveransen.

Fördelar med att hyra en vattenmassagesäng hos oss

Genom åren har en mängd nöjda kunder tagit hjälp av oss på Hydrojet. Orsakerna till våra goda kundreferenser är många:

 • Vi erbjuder en produkt som dina kunder genast kan använda
 • Tack vare direktimport håller vi låga priser för hyra och leasing
 • Vi samarbetar med en aktör som erbjuder bra finansieringsvillkor

Hyr en prisvärd vattenmassagesäng

För oss är det självklart att erbjuda goda villkor när du vill hyra en vattenmassagesäng. Såväl leasing som hyra kan finansieras via vår samarbetspartner Wasa Finans. Vi erbjuder en mycket mångsidig produkt som kan användas inom en rad olika branscher. Torr vattenmassage är ett uppskattat inslag hos gym, skönhetssalonger och på hotell. Hos oss har du naturligtvis även möjlighet att köpa vattenmassagesäng. Vi är tillgängliga och svarar gärna på dina frågor. Du når oss enkelt genom att slå en signal, skicka ett mejl eller fylla i kontaktformulären här på hemsidan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en leverantör av en vattenmassagesäng. Produkten erbjuder återhämtning och avkoppling.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  offert@vattenmassage.se

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en leverantör av en vattenmassagesäng. Produkten erbjuder återhämtning och avkoppling.

Vattenmassage.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vattenmassage.se kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.